НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про визначення робочого місця працівника


Версія для друку

103-р від 04.05.2020 Дата оприлюднення: 06.05.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “04” ___05___ 2020    №  _103-р_

 

Про визначення робочого місця працівника

 

В умовах наявності фактичного демаршу певної частини колективу департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради (далі – ДІМГ), при наявності в цьому виконавчому органі міської ради «непродуктивних» бюджетних витрат, обсяг яких тільки по одному епізоду вийшов з меж 5 до 50 мільйонів гривні в  одному напрямку робіт, де мають місце претензії до керівника ДІМГ і його працівників, де відповідальні роботи працівники ДІМГ виконують і мають виконувати в умовах карантинних вимог протидії поширенню COVID-19, (коронавірус SARS CoV-2), де є потреба виконувати відповідальні завдання, як особливо важливу роботу, відповідно до ст. ст. 29, 32 Кодексу законів про працю України, керуючись п. 19 ч. 4 ст. 42, ч. 2 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Перемістити робоче місце заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана Миколи Володимировича з будівлі виконавчого комітету міської ради до будівлі, де розташовані робочі приміщення ДІМГ, з виконанням обов’язків за посадою на його території.

2. Виконання обов’язків Бацман М.В. продовжує на постійній основі з першого робочого дня згідно з рішенням Южноукраїнської міської ради від 30.04.2020 № 1891 «Про виконання постанови П’ятого апеляційного адміністративного суду від 23.04.2020 по адміністративній справі № 400/2295/19» в ДІМГ з визначенням робочого місця (тимчасово) – кабінет директора ДІМГ.

3. Відділу господарсько-договірної роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету забезпечити заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В. комп’ютерною технікою, канцелярським приладдям тощо.

4. Інші особливості роботи ДІМГ в умовах конфліктності в його колективі, поєднаних з відповідальністю за доручену роботу на соціально значимих об’єктах міста та особливостями її виконання при обов’язковості дотримання карантинних вимог в протидії поширенню COVID-19, доводяться дорученням міського голови від 04.05.2020 № 49-д.

5. Директору ДІМГ Волчко Х.Д. створити всі необхідні умови для роботи заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради територіально в ДІМГ за поставленими завданнями за посиланням на п. 4 цього розпорядження.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

     Міський голова                                                               В. К. Пароконний