НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про сплату цільового членського внеску до Асоціації органів місцевого самоврядування «Спроможні громади»


Версія для друку

97-р від 28.04.2020 Дата оприлюднення: 29.04.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «__28___» ___04___  2020   № _97-р__

 

Про сплату цільового членського внеску до Асоціації органів місцевого самоврядування «Спроможні громади»

 

В рамках меморандуму, укладеного між виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради та громадською організацією «Агентство економічного розвитку»  (далі - ГО АЕР), затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 22.08.2018 №218, з метою  будування взаємовідносин на принципах законності, добровільності, рівноправності, прозорості та відкритості, взаємної вигоди та відповідальності за результати співробітництва, зокрема, у спільному проєкті Уряду Швеції та ПРООН в Україні: «Посилене партнерство для сталого розвитку», що реалізовується за фінансової підтримки Уряду Швеції, враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 19.12.2019 №1760 «Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування  «Спроможні громади»», протокол загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування  «Спроможні громади» від 09.01.2020 №1 щодо участі у реалізації спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей»» (копія додається),  лист ГО АЕР від 26.03.2020 №13 (копія додається) та лист управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради від 04.10.2019 №120 «Про прогнозні розрахунки видатків по міським програмам на 2020-2022 роки» (копія додається), керуючись  п.п. 1, 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Відділу бухгалтерського обліку апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету (Полуєва) сплатити цільовий членський внесок у розмірі 200,00 (двісті) тис. грн. на рахунок Асоціації органів місцевого самоврядування «Спроможні громади» відповідно до укладеної угоди та розрахунку.

2. Управлінню економічного розвитку Южноукраїнської міської ради (Петрик) винести на затвердження Южноукраїнської міської ради підписаний усіма сторонами договір про співробітництво у формі реалізації спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

            Міський голова                                                                        В.К.Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради

 __________________І.В.Петрик