НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про посилення готовності  міста Южноукраїнська  до протидії пандемії COVID-19,спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2


Версія для друку

84-р від 10.04.2020 Дата оприлюднення: 13.04.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “ 10 ”   04. 2020    №   84-р

 

Про посилення готовності  міста Южноукраїнська 
до протидії пандемії COVID-19,спричиненої
коронавірусом SARS-CoV-2

 

З врахуванням посилених вимог, відповідно до Указу Президента України від 16.03.2020 №88/2020 «Про Координаційну раду з протидії поширенню COVID-19», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби   COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», протоколу позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації від 03.04.2020 № 9, враховуючи висновок робочої групи з проведення перевірки, затвердженої дорученням міського голови від 31.03.2020 №33-д «Про проведення перевірки», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Г.Ф. посилює рівень координації її роботи стосовно життєдіяльності житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська через підвищену відповідальність дій щодо житлово-комунальних послуг на рівні департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради, управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, фінансового управління Южноукраїнської міської ради. Вимоги до цієї ланки роботи - персональна відповідальність першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяци Г.Ф., посадова відповідальність керівників виконавчих органів Южноукраїнської міської ради.

2. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчаку О.М. посилити рівень координації роботи на дільниці департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (далі-ДСПтаОЗ) – лікарні міста, з приділенням окремої уваги на безумовну готовність компетентного лікарського складу, некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»    (Нікітін (№1) та комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради (Доценко (№2), посилених ЗІЗ, медичним обладнанням та потрібними засобами  за рахунок централізованих поставок і від бюджетного забезпечення Южноукраїнської міської ради, протидіяти поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 та спроможності лікарень №1 та №2  професійно тримати лікарське навантаження (COVID-19), за повного сприяння ДСПтаОЗ, якщо такі випадки будуть поширюватись містом.

3. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюху М.О. зосередити свої зусилля виключно на обов’язках групи транспортного забезпечення та групи санітарно-гігієнічного забезпечення, створених згідно з дорученням міського голови від 20.03.2020 № 26-д «Про посилення міського штабу робочими групами по напрямкам робіт», а саме:

  • групі транспортного забезпечення, розробити та реалізувати заходи з забезпечення транспортними послугами населення міста Южноукраїнська               (в період карантину) для пересування по місту та в період поминальних днів та з початком дачних перевезень (у випадку продовження строків карантину), відповідно до законодавства України.
  • групі санітарно-гігієнічного забезпечення максимально та ефективно проводити санітарно-гігієнічні заходи в місті Южноукраїнську.

3.1 активізувати підготовчу  роботу та вийти на рівень повної готовності виконувати транспортні перевезення., принаймні, по місту та на маршрутах  Южноукраїнськ-.Миколаїв-.Южноукраїнськ сформованою групою волонтерів-перевізників;  забезпечити цю групу потрібним фінансово-майновим ресурсом через взаємодію з депутатами Южноукраїнської міської ради та її фінансовим управлінням.

3.2 спільно з ДСПтаОЗ врегульовує  весь комплекс питань, пов’язаних з дачними перевезеннями так професійно, аби були виключені будь-які непорозуміння, а тим більш, хвилювання з боку мешканців міста Южноукраїнська.

Інші дії його координаційної участі по розподілу обов’язків відміняються.

4. Посадовим особам місцевого самоврядування в контексті протидії пандемії, що викликана  коронавірусною хворобою COVID-19, щотижнево міському голові надавати інформацію щодо виконання директив  стосовно міста Южноукраїнська,  відповідно до уніфікованих таблиць (додаються), а саме:

  • відповідальна особа  Мустяца Г.Ф.  – таблиця № 1;
  • відповідальна особа  Кольчак О.  – таблиця № 2;
  • відповідальна особа  Пелюх М.О. – таблиця № 3;
  • відповідальна особа  Гехад Е.Е.  – таблиця № 4;
  • відповідальна особа  Волчко Х.Д. – таблиця № 5;
  • відповідальна особа  Петрик І.В. – таблиця № 6;
  • відповідальна особа  Гончарова Т.О. – таблиця № 7;
  • відповідальна особа  Колесников І.К.  – таблиця № 8.

При цьому,  будь-яке  листування  за межі виконавчого комітету та міської ради здійснюється виключно за підписом міського голови.

5. На будь-які відхилення від виконання нормативно-правових вимог за директивами карантинного характеру та/або іншого походження, які можуть спричинити додаткові хвилювання мешканців Южноукраїнська, по обов’язкам місцевого самоврядування  інфраструктур,  компетенції, будуть обов’язково - правові висновки та дисциплінарні наслідки.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

       Міський голова                                                         В.К.Пароконний

 


Нещодавно переглянуті

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 20.03.2020 №69-р «Про залучення водія та транспортного засобу служби «Соціального таксі» комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м.Южноукраїнська» до перевезення осіб хворих на хронічну ниркову недостатність  до міста Вознесенськ»

82-р оприлюднено 10.04.2020 затверджено 10.04.2020