НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про перерозподіл видатків в межах затвердженого бюджету


Версія для друку

від 09.04.2020 Дата оприлюднення: 09.04.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «  ___ » ________ 2020  №  _____

 _________ сесії  ______ скликання                      

                       

Про перерозподіл видатків в межах затвердженого бюджету

 

Керуючись Бюджетним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Установити, що до кінця 2020 року внесення змін до бюджетних призначень головних розпорядників коштів та перерозподіл між ними здійснюється відповідно до ч.6, 7, 8 ст. 23 Бюджетного кодексу України.

Зокрема, передача бюджетних призначень від одного головного розпорядника бюджетних коштів до іншого, перерозподіл видатків бюджету в розрізі бюджетних програм у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених головному розпоряднику бюджетних коштів, а також збільшення обсягу видатків розвитку за рахунок зменшення обсягу інших видатків (окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету) здійснюються за погодженням з постійною комісією міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов).

У виняткових випадках за обґрунтованим поданням головного розпорядника коштів міського бюджету, фінансове управління Южноукраїнської міської ради здійснює перерозподіл видатків за бюджетними програмами у розрізі економічної класифікації в межах загального обсягу його бюджетних призначень окремо по загальному та спеціальному фондах міського бюджету.

2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                              В.К. Пароконний

 

 

Севастьянова О.М.