НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 04.04.2017 (право оренди зареєстровано 04.04.2017), укладеного з фізичною особою-підприємцем Павловим Володимиром Михайловичем під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину на вулиці Дружби Народів, 54-б у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 06.04.2020 Дата оприлюднення: 06.04.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____  ” ______2020   № __________

__________сесії __________скликання               

 

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 04.04.2017 (право оренди зареєстровано
04.04.2017), укладеного з фізичною особою-підприємцем Павловим Володимиром Михайловичем під
розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину на вулиці Дружби Народів, 54-б 
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Розглянувши заяву  фізичних осіб-підприємців Павлова В. М. та Волкова Я. Р. про внесення змін до договору оренди земельної ділянки в частині зміни орендаря від 24.02.2020 (додається), беручи до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 25.03.2020 № 205259362, відповідно до ст. ст. 12, 93 Земельного кодексу України,  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Внести зміни до договору оренди земельної ділянки від 04.04.2017  (право оренди зареєстровано 04.04.2017), укладеного з фізичною особою-підприємцем Павловим Володимиром Михайловичем, під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину на вулиці Дружби Народів, 54-б у місті Южноукраїнську Миколаївської області в частині зміни сторони договору - орендаря, у зв’язку з перебуванням об’єкту нерухомого майна в спільній частковій власності фізичних осіб - підприємців Павлова Володимира Михайловича та Волкова Ярослава Романовича, шляхом укладення додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки, а саме:

- Орендар «фізична особа -  підприємець Павлов Володимир Михайлович» замінити на Орендар «фізична особа - підприємець Павлов Володимир Михайлович та фізична особа -  підприємець Волков Ярослав Романович».

2. Фізичним особам-підприємцям Павлову Володимиру Михайловичу та Волкову Ярославу Романовичу в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                              В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.