НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про залучення водія та транспортного засобу служби «Соціального таксі» комунального закладу «Територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» до перевезення осіб хворих на хронічну ниркову недостатність  до міста Вознесенська


Версія для друку

69-р від 20.03.2020 Дата оприлюднення: 26.03.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «_20___» ___03_______ 2020  №  _69-р___

 

Про залучення водія та транспортного засобу служби «Соціального таксі» комунального закладу «Територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» до перевезення осіб хворих на хронічну ниркову недостатність  до міста Вознесенська

 

Відповідно до ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», враховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України щодо самоізоляції осіб, з метою запобігання поширенню на території  міста Южноукраїнська гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, , на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020р. № 215, в зв’язку з обмеженням міжміського сполучення на період карантинних заходів в Україні, в реагуванні на численні звернення осіб хворих на хронічну ниркову недостатність керуючись п.19 ч. 4 ст. 42, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Забезпечити транспортування хворих на хронічну ниркову недостатність  за окремим графіком до Філії центру нефрології та діалізу Комунального некомерційного підприємства «Миколаївська обласна клінічна лікарня» Миколаївської обласної ради за адресою: місто Вознесенськ Миколаївська обл.,  вулиця 28 Стрілкової дивізії буд. 26, для отримання процедури гемодіалізу.

2. Директору департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (Гехад) організувати належний збір осіб хворих на хронічну ниркову недостатність.

3. Директору комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» (Мартинко) організувати доставку  хворих на хронічну ниркову недостатність для проходження процедури гемодіалізу до міста Вознесенська.

4. У випадку технічної несправності транспортного засобу комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» служби «Соціальне таксі», залучити транспортний засіб управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради (Захарко).

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника  міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

      

 

    Міський голова                                                                                 В.К.Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадових обов’язків,

директор ДСЗтаСЗ

_________________ ІЕ.Е. Гехад