НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про створення комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська стоматологічна поліклініка» Южноукраїнської міської ради шляхом виділу з комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

від 24.03.2020 Дата оприлюднення: 24.03.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “_______” ________ 2020  №  _____

__________сесії ___________скликання

 

Про створення комунального некомерційного підприємства  «Южноукраїнська міська 
стоматологічна поліклініка» Южноукраїнської міської ради шляхом виділу з комунального
некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» 
Южноукраїнської міської ради

 

З метою підвищення рівня медичного обслуговування населення, розширення можливостей щодо його доступності та якості, впровадження нових підходів щодо організації роботи закладу охорони здоров`я міста та його фінансового забезпечення, на виконання Закону України «Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров`я щодо удосконалення надання медичної допомоги» від 07.07.2011 33611-VI, відповідно до Концепції реформи фінансування системи охорони здоров’я України, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 р. № 1013-p, керуючись п.22, ст.26, ст.28, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 56 Господарського кодексу України, ст. 109 Цивільного кодексу України, Южноукраїнська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Створити комунальне некомерційне підприємство «Южноукраїнська міська стоматологічна поліклініка» Южноукраїнської міської ради шляхом виділу з юридичної особи комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради.

2. Затвердити Статут комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська стоматологічна поліклініка» Южноукраїнської міської ради (додаток 1).

3. Створити комісію з виділу комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська стоматологічна поліклініка» Южноукраїнської міської ради з юридичної особи комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради (далі-комісія) та затвердити її склад (додаток 2).

4. Комісії з виділу, забезпечити складання розподільчого акта (балансу), який повинен містити відомості про склад майна, права та обов’язки які переходять за розподільчим балансом від однієї юридичної особи до юридичної особи, що створилася внаслідок виділу та подати його на затвердження Южноукраїнської міської ради.

5. Т.в.о. директора комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради (Доценко):

5.1  подати державному реєстратору в установленому законом порядку необхідні документи для внесення запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

5.2 дотримуючись трудового законодавства при створені нової юридичної особи шляхом виділу забезпечити працевлаштування працівників стоматологічного та зубопротезного відділень.

6.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов), постійну комісію міської  ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк), постійну комісію міської  ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець) та  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчак О.М.

 

             

 

 

          Міський голова                                                             В.К.Пароконний

 

 

 

Погоджено  у  відповідності   до   посадового

обов’язку, заступник директора департаменту

соціальних питань та охорони здоров`я

 

__________________Л.В. Заболотна