НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про виконання завдання голови Миколаївської обласної державної адміністрації в упередження розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV


Версія для друку

67-р від 19.03.2020 Дата оприлюднення: 20.03.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “ 19 ”    03. 2020    №  67-р

 

Про виконання завдання голови Миколаївської обласної державної адміністрації в упередження
розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV

 

На селекторній нараді 19.03.2020  голова Миколаївської обласної  державної адміністрації Стаднік О.В. критикував керівництво відокремленого підрозділу "Южно-Українська АЕС" державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" (далі - ВП ЮУ АЕС) за невиконання  вимоги щодо перевезення пасажирів в кількості 10 осіб на один автобус.

Виходячи з вищевикладеного, керуючись  п.п.1, 20 ч.4 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

1. Рекомендувати генеральному директору відокремленого підрозділу "Южно-Українська АЕС" державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" Лісніченку В.А. розглянути варіанти  залучення на  договірних засадах  перевізників з області та міста, які на період карантину втратили свої маршрути, для  перевезень персоналу ВП ЮУ АЕС.     

2. Департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради (Гехад) розповсюдити по місту окрему пам'ятку: "Мешканцям міста не використовувати автотранспорт  ВП ЮУ АЕС  для їх  підвезення  по місту".

3. Управлінню економічного розвитку Южноукраїнської міської ради (Петрик) звернутися  до  приватних перевізників та  рекомендувати керівництву  ВП ЮУ АЕС звернутися до власників автотранспорту з числа працюючих на атомній електростанції і мешканців міста, для  здійснення перевезень легковим автотранспортом (5-10 пасажирів) персоналу  ВП ЮУ АЕС до місця роботи, за їх згодою.

4. В робочому порядку оперативний штаб щодо запобігання занесенню  і поширенню на території міста Южноукраїнська гострої респіраторної  хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, готовий координувати вказану роботу на етапі   залучення приватних перевізників для потреб ВП ЮУАЕС.

5. Контроль  за виконанням цього розпорядження покласти на оперативний штаб щодо запобігання   занесенню і поширенню на території міста Южноукраїнська гострої респіраторної  хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, відповідальний  - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха  М.О.

 

 

Міський голова                                                                   В.К.Пароконний