НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про звернення до Міністерства енергетики та захисту довкілля із пропозицією  щодо передачі з комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська у державну власність об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення (оновлений)


Версія для друку

від 10.03.2020 Дата оприлюднення: 10.03.2020

Оновлений ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від   «_____»   ______   2020   №   _____              

________   сесії   _________    скликання            

 

Про звернення до Міністерства енергетики та захисту довкілля із пропозицією 
щодо передачі з комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська
у державну власність об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення

 

З метою забезпечення в подальшому надійності та безпеки експлуатації інженерних мереж та системи життєдіяльності міста і його екологічної безпеки, враховуючи необхідність безперебійного, якісного та сталого забезпечення мешканців міста Южноукраїнська суспільно значущими послугами тепло-, водопостачання та водовідведення, що надаються необмеженому колу користувачів, керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 №1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись п.5 ст.16, ст.25, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Звернутися до Міністерства енергетики та захисту довкілля із пропозицією щодо передачі з комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська у державну власність, на баланс ВП «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом», об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення.

2. Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради (Волчко) відповідно до вимог чинного законодавства направити до Міністерства енергетики та захисту довкілля лист-пропозицію щодо передачі з комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська у державну власність, на баланс ВП «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом», об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій  (Зеленюк), та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

             Міський голова                                                              В.К. Пароконний        

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

директор департаменту інфраструктури міського господарства

Южноукраїнської міської ради

_________________ Х.Д.Волчко

2-10-73