НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання згоди на добровільне приєднання територіальних громад (оновлений)


Версія для друку

від 10.03.2020 Дата оприлюднення: 10.03.2020

Оновлений ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____” ______ 2020    № ______

______сесії ___________скликання

 

Про надання згоди на добровільне приєднання територіальних громад

 

Розглянувши пропозицію Костянтинівського селищного голови щодо ініціювання добровільного приєднання від 13.11.2018 №336/03-01/1/18 «Про розгляд пропозиції», враховуючи рішення Іванівської сільської ради Арбузинського району Миколаївської області від ___.___.2020 №______     «__________________________», відповідно до ст.8-1 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та  до перспективного плану формування територій громад Миколаївської області, керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА :

1. Надати згоду на добровільне приєднання Костянтинівської селищної територіальної громади (Костянтинівська селищна рада) у складі селища міського типу Костянтинівка та села Бузьке до територіальної громади міста Южноукраїнська з адміністративним центром у місті Южноукраїнську.

2. Надати згоду на добровільне приєднання Іванівської сільської територіальної громади (Іванівська сільська рада) у складі сіл Іванівка та Панкратове до територіальної громади міста Южноукраїнська з адміністративним центром у місті Южноукраїнську.

3. До складу Южноукраїнської міської об’єднаної громади входять:

1) Южноукраїнська міська територіальна громада, у складі м. Южноукраїнська, Миколаївської області.

2) Костянтинівська селищна територіальна громада, у складі селища міського типу Костянтинівка Арбузинського району Миколаївської області та села Бузьке Арбузинського району Миколаївської області.

3) Іванівська сільська територіальна громада, у складі села Іванівка, Арбузинського району Миколаївської області та села Панкратове Арбузинського району Миколаївської області.

4. Рішення Южноукраїнської міської ради від 19.12.2019 №1764 «Про надання  згоди  на  добровільне приєднання територіальної громади» вважати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно територіального устрою,  розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк), на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова) та на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                 В.К. Пароконний 

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник управління містобудування, архітектури та

розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

______________Погрібний О.Л.

5-50-85