НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про впорядкування оплати праці керівників підприємств, заснованих на комунальній власності


Версія для друку

51 від 04.03.2020 Дата оприлюднення: 05.03.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «__04___» _03___ 2020    №  51-р__

 

Про впорядкування оплати праці керівників підприємств, заснованих на комунальній власності

 

З метою впорядкування умов оплати праці керівників підприємств, заснованих на комунальній власності територіальної громади міста Южноукраїнська, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.1999 №859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств», рішення Южноукраїнської міської ради від 26.04.2012 № 560 «Про затвердження  Порядку призначення керівників підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська», керуючись п. 1, 10, 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити перелік посад працівників (І розряд робітників основного виробництва, працівники основної професії) для визначення розміру посадових окладів керівників підприємств, заснованих на комунальній власності (додаток 1).

2. Затвердити показники для визначення розміру посадових окладів керівників підприємств, заснованих на комунальній власності територіальної громади міста Южноукраїнська (додаток 2).

3. Встановити, що керівникам підприємств, заснованих на комунальній власності, можуть виплачуватись, передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 19.05.1999 №859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств», доплати, надбавки, винагороди, матеріальні та грошові допомоги, конкретні розміри та умови виплат яких встановлюються у контрактах, які укладаються з керівниками підприємств, заснованих на комунальній власності.

4. Затвердити Положення про преміювання керівників підприємств, заснованих на комунальній власності територіальної громади міста Южноукраїнська (додаток 3).

5. Встановити, що керівникам підприємств, заснованих на комунальній власності, за результатами фінансово-господарської діяльності підприємства, виконання показників ефективності використання майна комунальної власності і прибутку, а також майнового стану підприємства може щомісячно виплачуватись премія у розмірі до 50% посадового окладу за фактично відпрацьований час.

Премія виплачується з дозволу міського голови, за погодженням із першим заступником/ заступником  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, відповідно до розподілу обов’язків, начальником управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради та директором департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради, відповідно до Положення про преміювання керівників підприємства, заснованих на комунальній власності, зазначеного в п.4 цього розпорядження.

6. Доручити управлінню економічного розвитку Южноукраїнської міської ради (Петрик) при зміні умов оплати праці працівників підприємства, заснованих на комунальній власності у зв’язку із переглядом на державному рівні мінімальної заробітної плати, надавати пропозиції щодо перегляду умов оплати праці керівників цих підприємств.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

Міський голова                                                              В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради

 __________________І.В.Петрик

2-11-24