НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Положення про управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

від 28.02.2020 Дата оприлюднення: 28.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____” ______ 2020  № __________                          

_________ сесії __________ скликання               

 

Про затвердження Положення про управління екології, охорони навколишнього середовища
та земельних відносин Южноукраїнської міської ради

 

Відповідно до вимог ч. 6 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Южноукраїнською міською радою утворено управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради. Управління діє на підставі Положення про управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради, затверджене рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 № 207.

Враховуючи зміни в законодавстві України у сфері екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин на виконання розпорядження міського голови від 21.01.2020 №28-р «Про перегляд положень про виконавчі органи Южноукраїнської міської ради», керуючись ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити Положення про управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради (додається).

2. Вважати таким що втратило чинність рішення Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 №207 «Про затвердження Положення про управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова), першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                                     В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку, 

начальник УЕОНС та ЗВ

__________________Майстренко Л.П.

5-51-90