НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про запобіжні заходи протиепідеміологічного характеру


Версія для друку

від 26.02.2020 Дата оприлюднення: 26.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “__” ________ 2020  №  _____

______сесії ___________скликання

 

Про запобіжні заходи протиепідеміологічного характеру

 

З метою вжиття заходів щодо надання медичної допомоги виявленим особам, які відповідають визначенню випадку 2019-nCoV, з дотриманням вимог протиепідемічного режиму, на виконання наказу Міністерства охорони здоров`я України від 24.01.2020 № 185 «Про заходи щодо недопущення занесення і поширення на території України випадків захворювання спричинених новим коронавірусом, виявленим у місті Ухань (провінція Хубей, Китай)», відповідно до ст.5, 10, 11, 13, 19, 36 Кодексу цивільного захисту України, керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування»,  Южноукраїнська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити госпітальну базу у складі інфекційного відділення комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради для надання медичної допомоги особам, які відповідають визначенню випадку 2019-nCoV та забезпечити їх засобами медичного призначення (у тому числі обладнанням), засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами тощо.

2. Передбачити виділення з міського бюджету додаткових асигнувань на закупівлю виробів медичного призначення, лікарських, дезінфекційних, антисептичних засобів та засобів індивідуального захисту.

3. Комунальному некомерційному підприємству «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради (Доценко) та Некомерційному комунальному підприємству «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Нікітін) вжити заходів щодо укомплектування необхідними засобами та обладнанням (апаратами штучної вентиляції легенів, бактерицидними випромінювачами), дезінфекційними та антисептичними засобами, засобами особистої гігієни та індивідуального захисту.

4. Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності забезпечити використання миючих, дезінфекційних засобів, антисептиків та індивідуальних засобів захисту.

5.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов), постійну комісію міської  ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець) та  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчак О.М.

                 

 

 

        Міський голова                                                               В.К.Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

директор департаменту соціальних питань та охорони здоров`я

__________________Е.Е. Гехад