НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про присвоєння управлінню освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка


Версія для друку

від 25.02.2020 Дата оприлюднення: 25.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “     ” _________ 2020  №  _______

________сесії ____________скликання

 

Про присвоєння управлінню освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

 

З метою підтримки на належному рівні позитивного іміджу установи, діяльність якої спрямована на реалізацію державної політики в галузі освіти, розвитку та функціонування української мови в межах повноважень, визначених чинним законодавством, а також з метою увічнення пам’яті Бориса Дмитровича Грінченка, українського письменника, педагога, лексикографа, літературознавця етнографа, історика, публіциста, громадсько-культурного діяча.

 Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пункту 7 частини 1 ст.8 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24 травня 2012 року № 4865-VI, ст.17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» від 15 травня 2003 року № 755-IV, ст.ст.24, 25 Закону України «Про освіту» від 5 вересня 2017 року № 2145-VIII, на виконання розпорядження Южноукраїнського міського голови від 31.01.2020 №28-р «Про перегляд положень про виконавчі органи Южноукраїнської міської ради», розглянувши подання управління освіти Южноукраїнської міської ради про присвоєння імені Бориса Грінченка управлінню освіти Южноукраїнської міської ради від 28.12.2019 №2074/01-16 «Про надання подання щодо присвоєння імені управлінню освіти Южноукраїнської міської ради»,  Южноукраїнська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Присвоїти управлінню освіти Южноукраїнської міської ради ім’я Бориса Грінченка і надалі іменувати його – управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка, з дати затвердження Положення про управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка.

2. Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук) протягом двох тижнів з дати затвердження Положення про управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка провести державну реєстрацію змін в установчі документи відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                        В.К. Пароконний

 

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради

                               Ю.М Сінчук, 5-52-97