НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «НІВЕН» під розміщення та обслуговування об’єктів транспортної  інфраструктури за адресою: Промислова зона у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 24.02.2020 Дата оприлюднення: 24.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “_____” _________ 2020  № _____                            

___________сесії _________скликання               

 

Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою
відповідальністю «НІВЕН» під розміщення та обслуговування об’єктів транспортної 
інфраструктури за адресою: Промислова зона у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Розглянувши заяву від 13.02.2020 року та клопотання № 2 від 13.02.2020 року товариства з обмеженою відповідальністю «НІВЕН», щодо наміру здійснення діяльності з передачі вантажів, організації транспортування  залізницею, автотранспортом, завантажувально-розвантажувальних робіт, планів побудувати будівлі та споруди транспорту, відновити транспортну інфраструктуру, відбудувати залізничну колію, тощо, беручи до уваги виписку з Єдиного державного  реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, відповідно до ст. ст. 12, 19, 93, 116, 120, 123, 134 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «НІВЕН» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)    для    надання в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування об’єктів транспортної інфраструктури за адресою Промислова зона  місті Южноукраїнську Миколаївської області, орієнтовною загальною площею 1,5 га, із категорії земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «НІВЕН» виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у двох оригінальних примірниках.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю «НІВЕН» подати Южноукраїнській міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію міської  ради  з питань  регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

   Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,
начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР
____________ Майстренко Л.П.