НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про зняття питань з порядку денного засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

42-р від 19.02.2020 Дата оприлюднення: 21.02.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “_19__” __02______ 2020    №  42-р_

 

Про зняття питань з порядку денного засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

 

Станом на 19.02.2020 в провадженні Господарських судів перебувають 3 судові справи за позовами ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, про стягнення грошових коштів (різниці в тарифах).

Предметом розгляду у даних судових справах є економічна обгрунтованість тарифів надання послуг з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, послуг централізованого водопостачання та водовідведення, що встановлені виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради для ВПР ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» та стягнення грошових коштів за встановлення економічно не обгрунованих тарифів (у випадку, якщо економічна обгрунтованість встановлених виконавчим комітетом тарифів буде спростована судом), враховуючи службову записку відділу правової роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету (від 19.02.2020 №193-п), керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Організаційно-контрольному відділу апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету (Глуницька) зняти з порядку денного засідання виконавчого комітету (що відбудеться 19.02.2020) проекти рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, а саме:

- Про розгляд та погодження річного плану надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»  на 2020 рік;

- Про розгляд та погодження річного плану надання послуг з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» на 2020 рік;

- Про розгляд та погодження річних планів  відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на 2020 рік.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                В.К.Пароконний

 

 

 


Погоджено у відповідності  до посадових обов’язків,
начальник ОКВ

______________І.В.Глуницька