НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження  Положення про управління містобудування, архітектури  та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради  


Версія для друку

від 20.02.2020 Дата оприлюднення: 20.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” ________ 2020  №  _____

______сесії___________скликання

 

 

Про затвердження  Положення про управління містобудування, архітектури 
та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради  

         

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Южноукраїнською міською радою у складі виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради утворено управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради (далі – управління). Управління діє на підставі Положення про управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради, затверджене рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.08.2016 №304 (далі – положення).

Враховуючи зміни в законодавстві України у сфері містобудівної діяльності в частині процедур надання адміністративних послуг та забезпечення прозорості місцевого самоврядування у сфері містобудування та архітектури, на виконання розпорядження міського голови від 21.01.2020 №28-р «Про перегляд положень про виконавчі органи Южноукраїнської міської ради», керуючись ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради.

2. Вважати таким, що втратило чинність  рішення Южноукраїнської міської ради від 25.08.2016 №304 «Про затвердження Положення про управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова), заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                      В.К. Пароконний

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,
начальник управління містобудування, архітектури та 
розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради
______________ О.Л. Погрібний
5-50-85