НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження  Порядку забезпечення транспортних послуг для учасників бойових дій, членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції з метою участі у обласних та державних заходах військово-патріотичного спрямування


Версія для друку

від 14.02.2020 Дата оприлюднення: 14.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» _________ 2020 №  ______  

 

Про затвердження  Порядку забезпечення транспортних послуг для учасників бойових дій, членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції з метою участі у обласних та державних заходах військово-патріотичного спрямування

 

                                                                    

На виконання  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки зі змінами та доповненнями, з метою соціальної підтримки  учасників бойових дій та членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції, враховуючи усні звернення членів сімей загиблих учасників бойових дій, керуючись пп. 1 п. «а» ч.1 ст.34, пп.1 ч.2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити Порядок забезпечення транспортних послуг для учасників бойових дій, членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції з метою участі у обласних та державних заходах військово-патріотичного спрямування (додається).

2. Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради (Гехад) забезпечити транспортними послугами  учасників бойових дій, членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції з метою участі у обласних та державних заходах військово-патріотичного спрямування, відповідно до бюджетних асигнувань, затверджених на міську соціальну  програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на  2016-2020 роки на відповідний рік.

3. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати  фінансування за вказаним напрямком в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік.

4. Контроль за виконанням цього рішення  покласти  на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

 

Міський голова                                                                  В.К.Пароконний

 


Додаток

до рішення виконавчого комітету

Южноукраїнської міської ради   

від «__»____2020 №__________

Порядок забезпечення транспортних послуг для учасників бойових дій, членів сімей  загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної  операції з метою участі у обласних та державних заходах військово -  патріотичного спрямування

 

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів міського бюджету  для  забезпечення транспортними послугами  учасників бойових дій, членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції для участі у обласних та державних заходах військово-патріотичного спрямування (далі – Порядок), розроблений на виконання  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, затвердженої  рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 № 196.

2. Головним розпорядником коштів міського бюджету за цим напрямком є департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (далі – Департамент).

3. Після отримання телефонограми, листа з питання  участі учасників бойових дій, членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції  у обласних та державних заходах військово-патріотичного спрямування, та інших  святкових заходах департамент  укладає договір з  надавачем автомобільних послуг на транспортні послуги, який відповідає вимогам стандартів щодо безпеки дорожнього руху, правил технічної експлуатації та іншої нормативно-технічної документації. 

4. Надавач автомобільних послуг надає  до департаменту акт виконаних робіт за фактично надані автомобільні послуги для здійснення  оплати.

5. Перерахування коштів Департаменту  для  забезпечення транспортними послугами  учасників бойових дій, членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції з метою участі у обласних та державних заходах військово-патріотичного спрямування проводиться фінансовим управлінням Южноукраїнської міської ради в межах бюджетних асигнувань, передбачених на відповідний період  міською соціальною програмою підтримки учасників АТО та членів їх сімей на зазначений напрямок.

 

 

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                         М.О.Пелюх

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,
директор департаменту соціальних питань та охорони здоров’я

___________Гехад Е.Е.