НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про формування пропозицій по благоустрою та створенню зон відпочинку на території м. Южноукраїнська


Версія для друку

від 12.02.2020 Дата оприлюднення: 12.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” ________ 2020    № ____

______сесії ___________скликання

 

Про формування пропозицій по благоустрою та створенню зон відпочинку на території
м. Южноукраїнська

 

На виконання рекомендації наданої депутатом Южноукраїнської міської ради Квасневським Є.А. на засіданні Колегії ради (до 47 сесії) від 12.06.2019, з метою досягнення соціального ефекту в створенні благоустрою території міста та вирішення питань розміщення та функціонування тимчасових споруд торговельного, побутового (громадські вбиральні), соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності на території м. Южноукраїнська, відповідно ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21 жовтня 2011 року № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №559 «Про містобудівний кадастр», згідно з рішенням Южноукраїнської міської ради  від 23.03.2017 №564 «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності в місті Южноукраїнську та затвердження складу Конкурсної комісії з проведення інвестиційного конкурсу в місті Южноукраїнську», керуючись ст.26,29,30,40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Для формування пропозицій по благоустрою та створенню зон відпочинку на території міста Южноукраїнська скасувати дію мораторію на забудову, встановлення тимчасових споруд та малих архітектурних форм на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 19.04.2018 №1103 «Про введення мораторію на забудову, встановлення тимчасових споруд та малих архітектурних форм на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області»

2. Управлінню містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради (Погрібний) та управлінню економічного розвитку Южноукраїнської міської ради (Петрик) розробити інвестиційні проекти з урахуванням ескізних пропозицій  кожної  зони реконструкції для благоустрою та створення зон відпочинку в межах територіальної громади, відповідно до п 2.3 Положення про здійснення інвестиційної діяльності в місті Южноукраїнську, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017 №564 «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності в місті Южноукраїнську та затвердження складу Конкурсної комісії з проведення інвестиційного конкурсу в місті Южноукраїнську».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв'язку, будівництва (Носан), заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                      В.К Пароконний

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку, 
начальник управління містобудування, архітектури та
розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради
______________Погрібний О.Л.