НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу громадській організації «Добровільне товариство автомотолюбителів «Маяк» на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на якій розташовані гаражі легкового приватного транспорту за адресою: Комунальна зона, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область


Версія для друку

від 07.02.2020 Дата оприлюднення: 07.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2020  № _________

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу громадській організації «Добровільне товариство автомотолюбителів «Маяк»
на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж 
земельної ділянки в натурі (на місцевості), на якій розташовані гаражі легкового 
приватного транспорту за адресою: Комунальна зона, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область

 

Розглянувши заяву керівника громадської організації «Добровільне товариство автомотолюбителів «Маяк» Галати Д.С. від 22.01.2020 (додається), беручи до уваги державний акт на право постійного користування землею від 25.05.1995 серія ІІ-МК № 002107, відповідно до ст. ст. 12, 19, 122 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл громадській організації «Добровільне товариство автомотолюбителів «Маяк» на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 3,15 га, за адресою: Комунальна зона, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область, яка перебуває у постійному користуванні громадської організації на підставі державного акта на право постійного користування землею від 25.05.1995 серія ІІ-МК № 002107.

2. Громадській організації «Добровільне товариство автомотолюбителів «Маяк» виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у двох оригінальних примірниках.

3. Громадській організації «Добровільне товариство автомотолюбителів «Маяк» подати Южноукраїнській міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                     В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.