НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки дочірньому підприємству електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції КТП - 10/0.4 кВ № 40 електрозабезпечення об’єктів в районі бази СКГ на вулиці Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 07.02.2020 Дата оприлюднення: 07.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “_____  ” ______ 2020  № ______

_________ сесії _________ скликання

 

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки дочірньому підприємству
електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» в довгострокову оренду 
під розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції КТП - 10/0.4 кВ № 40
електрозабезпечення об’єктів в районі бази СКГ на вулиці Набережна Енергетиків 
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

      

Розглянувши заяву директора дочірнього підприємства електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» Гуцола В.І. від 20.01.2020 (додається), беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 05.03.2019 № 1433 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду дочірньому підприємству електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» під розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції КТП-10/0.4 кВ № 40 електрозабезпечення об’єктів в районі бази СКГ на вулиці Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки дочірньому підприємству електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції КТП - 10/0.4 кВ № 40 електрозабезпечення об’єктів в районі бази СКГ на вулиці Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблений фізичною особою-підприємцем Тарновською Р.В., відповідно до ст. ст. 12, 93, 116, 123, 124 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій» та керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки дочірньому підприємству електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції КТП - 10/0.4 кВ № 40 електрозабезпечення об’єктів в районі бази СКГ на вулиці Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати дочірньому підприємству електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» земельну ділянку (кадастровий номер: 4810800000:18:003:0022) під розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції КТП - 10/0.4 кВ № 40 для електрозабезпечення об’єктів в районі вулиці Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську Миколаївської області, загальною площею – 0,0021 га, в довгострокову оренду терміном на 10 років, із категорії земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, за основним цільовим призначенням – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

3. Встановити розмір орендної плати за землю відповідно до орендних ставок, встановлених Южноукраїнською міською радою.

4. Дочірньому підприємству електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс»  в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою договір оренди земельної ділянки.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                     В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.