НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про визначення видів безоплатних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, та для осіб, які засуджені до кримінального покарання у вигляді громадських робіт по переліку об’єктів в місті Южноукраїнськ


Версія для друку

від 06.02.2020 Дата оприлюднення: 06.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від «___» _________ 2020 № _______

 

Про визначення видів безоплатних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, та для осіб, які засуджені до кримінального покарання у вигляді громадських робіт по переліку об’єктів в місті Южноукраїнськ

 

З метою безоплатного виконання громадських суспільно корисних робіт для порушників на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, та для осіб, які засуджені до кримінального покарання у вигляді громадських робіт у вільний від роботи чи навчання час на території міста Южноукраїнська, враховуючи листи Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області від 01.03.2019 № 29/1/923-19; листи комунального підприємства «Служба комунального господарства» від 30.01.2020 № 92, комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» від 03.02.2020 № 378 (додаються), відповідно до ст. 56 Кримінального кодексу України, п. 1 ст. 39 Кримінально-виконавчого кодексу України, ст. 301 Кодексу України про адміністративні правопорушення, керуючись пп. 2 п. «а» ч.1 ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити види безоплатних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, та для осіб, які засуджені до кримінального покарання у вигляді громадських робіт, а саме: прибирання територій загального користування (парк, сквери, фонтан, меморіальний комплекс, бульвари, проспекти, вулиці, дороги, пішохідні доріжки, пляж), пункт тимчасового утримання тварин, виробничі бази, прибирання прибудинкових територій та сходових клітин багатоквартирних житлових будинків.

2. Погодити перелік об’єктів в місті Южноукраїнськ для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, та для осіб, які засуджені до кримінального покарання у вигляді громадських робіт, що відбувають безоплатні громадські суспільно корисні роботи (додається).

3. Керівникам комунальних підприємств «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман) та «Служба комунального господарства» (Вакар) підготувати накази щодо призначення відповідальних осіб за організацію та виконання громадських робіт, забезпечити необхідні види та місця виконання, ведення сумарного обліку відпрацьованого часу засудженими.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 29.05.2019 № 124 «Про визначення видів безоплатних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено стягнення у вигляді громадських робіт, та для осіб, які засуджені до кримінального покарання у вигляді громадських робіт по переліку об’єктів в місті Южноукраїнську».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

            Міський голова                                                            В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності

до посадового обов’язку,

директор ДІМГ

____________ Х.Д. Волчко