НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для надання в довгострокову оренду фізичній особі-підприємцю Кудибі Ярославу Миколайовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування торгового комплексу, магазину на проспекті Незалежності, 26/Г-2 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 06.02.2020 Дата оприлюднення: 06.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___  ” ______2020   № __________                          

__________сесії __________скликання               

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для надання в довгострокову оренду фізичній 
особі-підприємцю Кудибі Ярославу Миколайовичу для будівництва та обслуговування будівель
торгівлі під розміщення та обслуговування торгового комплексу, магазину на проспекті
Незалежності, 26/Г-2 у місті Южноукраїнську Миколаївської областіі

 

Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Кудиби Я.М. від 12.12.2019 щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (додається), беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 21.05.2019 № 1572 «Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Кудибі Ярославу Миколайовичу під розміщення та обслуговування торгового комплексу, магазину на проспекті Незалежності, 26/Г-2 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для надання в довгострокову оренду фізичній особі-підприємцю Кудибі Ярославу Миколайовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування торгового комплексу, магазину на проспекті Незалежності, 26/Г-2 у м. Южноукраїнську Миколаївської області, розроблену сертифікованим інженером-землевпорядником Тарновською Р. В., відповідно до  ст. ст. 12, 19, 116, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для надання в довгострокову оренду фізичній особі-підприємцю Кудибі Ярославу Миколайовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування торгового комплексу, магазину на проспекті Незалежності, 26/Г-2 у м. Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати фізичній особі-підприємцю Кудибі Ярославу Миколайовичу земельну ділянку під розміщення та обслуговування торгового комплексу, магазину за адресою: проспект Незалежності, 26/Г-2 у м. Южноукраїнську Миколаївської області, кадастровий номер: 4810800000:11:001:0016, загальною  площею – 0,0395 га, в довгострокову оренду строком на 49 років із категорії земель – землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за рахунок земель комунальної власності у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

3. Встановити розмір плати за користування земельною ділянкою відповідно до ставок плати за землю, встановлених Южноукраїнською міською радою.

4. Фізичній особі-підприємцю Кудибі Ярославу Миколайовичу в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою договір оренди земельної ділянки.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                    В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.