НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про створення сторінки в інформаційній мережі


Версія для друку

29-р від 31.01.2020 Дата оприлюднення: 04.02.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “31___” ___01_____ 2020    №  29-р__

 

Про створення сторінки в інформаційній мережі

 

В соціальних мережах, переважно в «Facebook», знаходить своє місце постійне обговорення певних проблем міста Южноукраїнська. До вказаних вище проблем, належать і такі актуальні питання міста та його громади, як тарифні, екологічні та інші соціальні теми, де не завжди є їх об’єктивна оцінка та відповідно присутні прояви штампів від минулого комунізму, демагогії, просто є можливі повідомлення, які вкрай шкідливі для життя та розвитку територіальної громади міста Южноукраїнська.

З метою соціального захисту громади міста Южноукраїнська через послідовну поінформованість активних прошарків населення міста та користувачів соціальної мережі «Facebook», які позитивно можуть впливати на досягнення поставленої мети, внесення об’єктивної інформації про місто, його питання, проблеми та шляхи їх вирішення на огляд та реагування спільноти «Facebook», керуючись п.п.19, 20 ч.4 ст.42, ст.53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Зареєструватись та створити в інформаційній мережі «Facebook» сторінку під назвою «Влада пропонує - Южноукраїнськ».

2. Для забезпечення дієздатності вищевказаної сторінки утворити та  затвердити склад  посадових осіб робочої групи (Додаток 1).

3. Затвердити Положення про робочу групу та засоби забезпечення дієздатності вищевказаної сторінки (Додаток 2).

4. Головний спеціаліст відділу господарсько-договірної роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету Гавриш О.В. за посадою звільняється від виконання інших господарських функцій.

5.  На період відсутності головного спеціаліста відділу господарсько-договірної роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету Гавриша О.В. його роботу виконує головний спеціаліст відділу господарсько-договірної роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету Мельниченко Ю.О.

6.   Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

      Міський голова                                                                     В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового

обов’язку, головний спеціаліст відділу господарсько-

договірної роботи апарату Южноукраїнської міської ради

та її виконавчого комітету

__________________О.В.Гавриш


Додаток 1

до розпорядження міського голови 

 від _31.01.2020_№_29-р____

Склад робочої групи посадових осіб для забезпечення дієздатності сторінки у соціальній мережі «Facebook»

Голова групи:

Гавриш Олександр Васильович - головний спеціаліст відділу господарсько-договірної роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету

Заступник голови групи:

Мельниченко Юрій Олексійович - головний спеціаліст відділу господарсько-договірної роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету

Члени робочої групи:

Гавриш Альона Сергіївна - головний спеціаліст організаційно-контрольного відділу апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету;

Сафронова Наталія Михайлівна - начальник відділу звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату Южноукраїнської міської ради та її  виконавчого комітету;

Ульвіс Людмила Миколаївна - головний спеціаліст відділу звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету.

_______________________


 

Додаток 2    

до розпорядження міського голови 

від 31.01.2020__ №__29-р___

Положення про робочу групу та засоби забезпечення дієздатності сторінки в соціальній мережі «Facebook»

1.Загальні положення

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», з метою внесення об’єктивної інформації про місто Южноукраїнськ, його питання, проблеми та шляхи їх вирішення на огляд та реагування спільноти, соціального захисту громади міста Южноукраїнська утворюється дана сторінка соціальної мережі «Facebook».

Персонал, який готує, забезпечує та відповідає за встановлену дієздатність сторінки соціальної мережі «Facebook» підпорядковується та стимулюється  міським головою.

2. Порядок функціонування сторінки в соціальній мережі та функціональні обов’язки членів робочої групи

Основні функції робочої групи:

  • за дорученням міського голови готує, корегує та розміщує необхідну інформацію в соціальній мережі «Facebook»;
  • забезпечує підтримання сторінки на рівні сучасних вимог соціальної мережі.

Будь-яке використання матеріалів та інформації зі сторінки «Facebook» для подальшого розповсюдження, розміщення чи друкування дозволяється тільки з посиланням на джерело інформації , а саме: сторінку у соціальній мережі.

3.Контроль  та відповідальність

Відповідальність за якість та форму поданого матеріалу на сторінку в названу мережу несе посадова особа, яка поставила свій підпис під його стислим викладенням у паперовому вигляді.

 Дозвіл на розміщення того чи іншого матеріалу письмово надає міський голова.

____________________