НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про приватизацію квартири №145 в будинку №3 на вулиці Енергобудівників в місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 04.02.2020 Дата оприлюднення: 04.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “     ”               2020   № ___________  

                   сесії                        скликання             

 

Про приватизацію квартири №145 в будинку №3 на вулиці Енергобудівників
в місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Розглянувши заяву громадянки Логінової М.В. від 28.01.2020, відповідно до Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16.12.2009 №396, що зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29.01.2010 №109/17404, Положення про порядок передачі квартир (будинків), житлових приміщень гуртожитків, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська,  у власність  громадян, затвердженого рішенням  Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018 №1299, керуючись п.30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати (приватизувати)  безоплатно, з урахуванням санітарної норми, громадянам Логіновій Марині Володимирівні, Логінову Андрію Анатолійовичу, Лихіцькій Тетяні Анатоліївні, Логінову Івану Анатолійовичу, Навроцькій Марині Анатоліївні, Логінову Володимиру Анатолійовичу, Логінову Дмитру Володимировичу, Навроцькій Єлизаветі Сергіївні, Лихіцькій Катерині Вадимівні у приватну  спільну  часткову  власність, в рівних  частках,  квартиру №145, житловою площею 42,6 кв.м, загальною площею 67,5 кв.м, в будинку №3 на вулиці Енергобудівників в місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Комунальному підприємству «Бюро технічної інвентаризації м. Южноукраїнська» (Семененко) оформити громадянам, зазначеним в пункті 1 цього рішення, свідоцтво про право власності у десятиденний термін.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк).

 

 

 

Міський голова                                                                              В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник відділу квартирного обліку та

приватизації Южноукраїнської міської ради

___________І.В. Сезоненко