НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про обладнання системами доочистки питної води харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти


Версія для друку

від 03.02.2020 Дата оприлюднення: 03.02.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “  ” _________ 2020  №  _______

______сесії ____________скликання

 

Про обладнання системами доочистки питної води харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти

 

Відповідно до вимог Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 24.03.2016 № 234, Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу організації освітнього процесу та створення умов для здобуття, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 N 63, у закладах освіти повинен бути забезпечений оптимальний питний режим, використання кип’яченої або фасованої води промислового виробництва, а також води з установок із дозованим розливом негазованої фасованої питної води, яка повинна відповідати вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10.

Тому, враховуючи вищезазначене, відповідно до вимог чинного законодавства, з метою створення безпечних умов для здобуття дошкільної та загальної середньої освіти вихованцями та учнями пропонується обладнати системами доочистки питної води харчоблоки закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

 Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст.24, 25 Закону України «Про освіту», Южноукраїнська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук) забезпечити обладнання системами доочистки питної води харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

2. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) забезпечити фінансування видатків на виконання вищезазначених заходів в межах затверджених бюджетних призначень на відповідне направлення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчак О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                        В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,
начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради
Ю.М Сінчук, 5-52-97