НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про ініціювання процедури банкрутства комунального підприємства  «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»


Версія для друку

від 31.01.2020 Дата оприлюднення: 31.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від   «______»   _____ 2020   №   ____

__________    сесії   ____    скликання

 

Про ініціювання процедури банкрутства комунального підприємства 
«Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

 

На виконання ухвали Господарського суду Миколаївської області від 23.01.2020 по справі №915/13/20, беручи до уваги Статут комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство», враховуючи сталу неплатоспроможність комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство», відповідно до ч.4 ст.34 Кодексу України з процедур банкрутства  від 18.10.2018 № 2597-VIII та керуючись  ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Визнати подальше здійснення господарської діяльності комунальним підприємством «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» недоцільним.

2. Зобов’язати комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (Миськів) звернутися до господарського суду Миколаївської області із заявою про порушення справи про банкрутство комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство».

3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій  (Зеленюк), постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                    В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового

обов’язку, директор ДІМГ   

_________________ Х.Д. Волчко

2-10-73