НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про приватизацію Лоскутовим Сергієм Леонідовичем, Лоскутовою Людмилою Михайлівною, Севернюк Юлією Сергіївною  квартири №39 в будинку №21 на вулиці Набережній Енергетиків в місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 27.01.2020 Дата оприлюднення: 27.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “     ”               2020   № ___________                         

                   сесії                        скликання             

 

Про приватизацію Лоскутовим Сергієм Леонідовичем, Лоскутовою Людмилою Михайлівною, 
Севернюк Юлією Сергіївною квартири №39 в будинку №21 на вулиці Набережній Енергетиків 
в місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п.30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16.12.2009 №396, що зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29.01.2010 №109/17404, Положення про порядок передачі квартир (будинків), житлових приміщень гуртожитків, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська,  у власність  громадян, затвердженого рішенням  Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018 №1299, розглянувши заяву громадянина Лоскутова С.Л. від 10.01.2020,  Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати (приватизувати)  безоплатно, з урахуванням санітарної норми, громадянам Лоскутову Сергію Леонідовичу, Лоскутовій Людмилі Михайлівні, Севернюк Юлії Сергіївні у приватну  спільну   часткову  власність, в рівних  частках,  квартиру №39, житловою площею 41,3 кв.м, загальною площею 66,7 кв.м, в будинку №21 на вулиці Набережній Енергетиків в місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Комунальному підприємству «Бюро технічної інвентаризації м. Южноукраїнська» (Семененко) оформити громадянам, зазначеним в пункті 1 цього рішення, свідоцтво про право власності у десятиденний термін.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій    (Зеленюк).

 

 

Міський голова                                                                              В.К. Пароконний

 

 

Сезоненко

5-62-86