НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про реалізацію спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей»


Версія для друку

від 27.01.2020 Дата оприлюднення: 27.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  _____   __________ 2020 №  ____

_______сесії __________скликання

 

Про реалізацію спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення
енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей»

 

Керуючись ст. 15, пп. 21, 331 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування України», відповідно до  ст. 8 Закону України «Про асоціації органів місцевого самоврядування», на підставі п.9.4.1 заходів щодо реалізації Програми «Залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки», затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.06.2019 №1590, враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 19.12.2019 № 1760 «Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування  «Спроможні громади»», та Протокол загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування  «Спроможні громади» від ___________ №_____ «Про реалізацію спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей»»,  з  метою будування взаємовідносин на принципах законності, добровільності, рівноправності, прозорості та відкритості, взаємної вигоди та відповідальності за результати співробітництва, зокрема, у спільному проєкті Уряду Швеції та ПРООН в Україні: «Посилене партнерство для сталого розвитку», що реалізовується за фінансової підтримки Уряду Швеції, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти участь у реалізації спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей».

2. Уповноважити міського голову Пароконного В.К., або довірену ним особу, на підписання Договору про співробітництво у формі реалізації спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей» (проєкт договору додається).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов), постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно територіального устрою,  розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк), першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

 

Міський голова                                                                  В.К. Пароконний

 

 

 

Петрик

21124