НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу автогаражному кооперативу «Каскад» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на якій розташовані гаражні бокси кооперативу за адресою: Комунальна зона, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область


Версія для друку

від 23.01.2020 Дата оприлюднення: 23.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2020  № _________                            

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу автогаражному кооперативу «Каскад» на розробку технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі 
(на місцевості), на якій розташовані гаражні бокси кооперативу за адресою: 
Комунальна зона, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 122 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги державний акт на право постійного користування землею від 16.12.1993 серія МК № Юк 6 та розглянувши заяву керівника автогаражного кооперативу «Каскад» Пономаренко Є.В. від 02.01.2020 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл автогаражному кооперативу «Каскад» на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 4, 07 га, за адресою: Комунальна зона, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область, яка перебуває у постійному користуванні кооперативу на підставі державного акта на право постійного користування землею від 16.12.1993 серія МК № Юк 6.

2. Автогаражному кооперативу  «Каскад» виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у двох оригінальних примірниках.

3. Автогаражному кооперативу «Каскад» подати Южноукраїнській міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

 

Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

 

 

 

 

Майстренко

5-51-90