НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дружби Народів, 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 23.01.2020 Дата оприлюднення: 23.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____ ” ______2020   № __________

__________сесії __________скликання

 

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 
комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» в постійне 
користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового 
будинку на вулиці Дружби Народів, 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

    

 Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 21.05.2019 № 1548 «Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дружби Народів, 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дружби Народів, 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблений фізичною особою-підприємцем Коломєйцевою О. Д., розглянувши заяву директора комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман З.С. від 08.01.2020 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дружби Народів, 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» в постійне користування земельну ділянку для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дружби Народів, 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, кадастровий номер: 4810800000:04:006:0012, загальною площею – 0, 6638 га, із категорії земель - землі житлової та громадської забудови, за основним  цільовим призначенням  –  для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

Міський голова                                                                              В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-69