НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про виділення коштів з Фонду міської ради на виконання  депутатських повноважень


Версія для друку

від 17.01.2020 Дата оприлюднення: 17.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “______” __________ 2020  №  _______

________ сесії __________скликання

 

Про виділення коштів з Фонду міської ради на виконання  депутатських повноважень

 

Відповідно до ст.26, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.2, 3, 6 ст.30 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», рішення Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 №919 «Про затвердження Програми та Положення «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» на 2018 - 2020 роки», на підставі Висновків про виділення коштів, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 10,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.Б.) на лікування (копія Висновку (І) додається).

2.  Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 5,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.Б.) на стаціонарне лікування (копія Висновку (ІІ) додається).

3.  Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 99,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.Б.) на оперативне лікування (копія Висновку (ІІІ) додається).

4.  Фінансовому управлінню (Гончарова) включити кошти у сумі 114,0 тис.грн., виділені з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень, до проекту рішення Южноукраїнської міської ради «Про внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2020 рік».

5.  Головним розпорядником бюджетних коштів, виділених з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень відповідно до п.1 - 3 у загальній сумі 114,0 тис.грн. на виконання Програми «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» визначити департамент соціальних питань і охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради.

6.  Контроль  за  виконанням   цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально – економічного і культурного розвитку, планування  та  обліку, підприємництва,  бюджету, фінансів  і  цін  (Курдасов)  та заступника  міського голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів  ради  Кольчака О.М. 

 

 

Міський голова                                                                                        В.К.Пароконний

 

 

Гончарова Т.О.

5-81-01