НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про присвоєння поштової адреси нежитловому приміщенню, що складається з приміщень №№ XIII, XIIIa, що розташоване за адресою: вул. Миру, 4 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 17.01.2020 Дата оприлюднення: 17.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» ________ 2020   №  ______

 

Про присвоєння поштової адреси нежитловому приміщенню, що складається
з приміщень №№ XIII, XIIIa, що розташоване за адресою: вул. Миру, 4
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №559 «Про містобудівний кадастр», Тимчасового порядку реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 № 367, акт приймання в експлуатацію державною приймальною комісією закінченого будівництвом (реконструкцією) будівель (споруд) житлово-громадського призначення (затверджений рішенням виконавчого комітету Арбузинської районної ради депутатів від 25.06.1981 №275), свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 29.12.2001 (копії додаються), розглянувши заяву комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» від 14.01.2020 (додається),  виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Присвоїти нежитловому приміщенню, що складається з приміщень №№ XІІІ, XІІІа, загальною площею 16,0 кв.м., що розташоване за адресою: 
вулиця Миру,4 у місті Южноукраїнську Миколаївської області поштову адресу  -  вулиця Миру,4, нежитлове приміщення, 145.

2. Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман) звернутись до бюро технічної інвентаризації для розробки технічного паспорту.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради   Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

Погрібний О.Л.

 5-50-85