НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про порядок організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

6-р від 14.01.2020 Дата оприлюднення: 15.01.2020

 

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “14” ___01___ 2020    №  __06-р__

 

Про порядок організації та проведення конкурсного відбору 
на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування 
у виконавчих органах Южноукраїнської міської ради

 

Керуючись п. п. 1, 7, 10, 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» (із змінами та доповненнями),  наказ Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164 (із змінами та доповненнями), роз’яснення Головного управління державної служби України від 04.06.2003 № 42/3673 щодо особливостей проведення конкурсу та порядку проведення іспитів кандидатів на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування, з метою забезпечення прозорості прийняття на службу в органи місцевого самоврядування окремих категорій працівників:

 

1. Затвердити Порядок організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Южноукраїнської міської ради (додаток 1).

2. Затвердити Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Южноукраїнської міської ради (додаток 2).

3. Керівникам виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, відділів апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету у разі змін в законодавстві України, які регулюють діяльність підрозділу, своєчасно вносити зміни в положення про відповідний відділ, управління, департамент та виносити їх на розгляд Южноукраїнської міської ради.

Затверджені Южноукраїнською міською радою положення про відповідний відділ, управління, департамент надавати відділу кадрової роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету для ознайомлення кандидатів на заміщення вакантних посад у виконавчих органах Южноукраїнської міської ради.

4. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження міського голови:

4.1 від 05.04.2007 № 78-р «Про порядок організації і проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Южноукраїнської міської ради»;

4.2 від 16.06.2015 № 80-р «Про внесення змін до Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, затвердженого розпорядженням міського голови від 05.04.2007 № 78-р».

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                                               В. К. Пароконний

 

Мустяца

58838