НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 20.12.2019 №387 «Про забезпечення своєчасного розчищення внутрішньодворових проїздів (доріг) багатоквартирних житлових будинків міста Южноукраїнська у зимовий період»


Версія для друку

від 13.01.2020 Дата оприлюднення: 13.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  "______" ________ 2020    №  ______

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради 
від 20.12.2019 № 387 «Про забезпечення своєчасного розчищення внутрішньодворових проїздів
(доріг) багатоквартирних житлових будинків міста Южноукраїнська у зимовий період»

 

Керуючись ст. пп7 п «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», на виконання п.3 протокольного доручення, наданого на зустрічі міського голови Пароконного В.К. з головами ОСББ міста та представниками комунальних підприємств, що надають житлово-комунальні послуги в місті Южноукраїнську,  для забезпечення своєчасного розчищення внутрішньодворових проїздів (доріг) багатоквартирних будинків міста Южноукраїнська  та недопущення виникнення можливих надзвичайних ситуацій, з метою оптимізації витрат коштів міського бюджету, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в п.1 рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 20.12.019 387 «Про забезпечення своєчасного розчищення внутрішньодворових проїздів (доріг) багатоквартирних житлових будинків міста Южноукраїнська у зимовий період», виклавши його в новій редакції, а саме:

«1. Доручити здійснювати розчищення внутрішньодворових проїздів (доріг)  багатоквартирних будинків міста Южноукраїнська:

1.1 в житлових будинках, розташованих в 1 та 2-му мікрорайонах (додаток 1) - комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман) (далі – КП ЖЕО);   

1.2 в житлових будинках, розташованих в 3, 4 та 5-мумікрорайонах (додаток2) - комунальному підприємству «Служба комунального господарства» (Вакар) (далі – КП СКГ ).»

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

Вакар Е.Б.

5-78-49

Прикріплені файли: