НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження посадового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради  та Положення про неї


Версія для друку

від 11.01.2020 Дата оприлюднення: 11.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  « ____ »________ 2020   № ________

Про затвердження посадового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради  та Положення про неї

Керуючись пп.6  п."б" ч.1 ст.33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п. 21 ч. 2 ст. 19 Кодексу цивільного захисту України,  постанови Кабінету Міністрів України   від   17.06.2015  № 409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуації» (із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 21.02.2018 №100), з метою вдосконалення роботи з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, координації та контролю на міському рівні комплексу робіт і заходів у цій сфері, у зв’язку зі змінами у нормативній документації, структурними та кадровими змінами, які відбулися у виконавчих органах міської ради та в адміністративній структурі підприємств системи життєзабезпечення населення міста, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити посадовий склад комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради (додаток 1).

2. Затвердити Положення про  комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради (додаток 2).

3. Установити, що інформаційне та методичне забезпечення роботи, підготовку, скликання та проведення засідань комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради (далі – Комісії), а також загальний контроль за виконанням її рішень здійснює управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради.

4. Доручити Комісії внести зміни до її персонального складу, схем оповіщення членів Комісії та її робочих груп, забезпечити взаємодію з регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській обласній державній адміністрації та об’єктовими комісіями з питань надзвичайних ситуацій підприємств, установ та організацій на адміністративній території міста Южноукраїнська.

5. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради:

від 21.10.2015 №210 «Про затвердження посадового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради та Положення про неї»;

від 20.06.2017 №175 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 21.10.2017 №175 «Про внесення змін до рішення виконавчого Южноукраїнської міської ради від 21.10.2015 №210 «Про затвердження посадового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради та Положення про неї».

6.  Контроль  за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  голову комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради – міського голову.

           

 

Міський голова                                                                        В.К. Пароконний

 

Колесников І.К.

5-99-96