НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за 2019 рік


Версія для друку

від 10.01.2020 Дата оприлюднення: 10.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від «_____» ___________2020 №_____  

 

Про роботу адміністративної комісії при  виконавчому комітеті 
Южноукраїнської міської ради за 2019 рік

 

Керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст. 215, 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Положення про адміністративні комісії Української РСР, затвердженого указом Президії Верховної Ради Української РСР від 09.03.1988 № 5540-ХІ, Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 22.12.2010 № 445, враховуючи рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 17.10.2018 №278 «Про затвердження складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради в новій редакції» заслухавши та обговоривши інформацію начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради – заступника голови адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради Колесникова І.К. про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за 2019 рік, з метою підвищення ефективності роботи вищезазначеної комісії, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В И Р І Ш И В :

1. Інформацію начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради – заступника голови адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради Колесникова І.К про роботу адміністративної комісії  при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за 2019 рік взяти до відома (додається).

2. Комунальним підприємствам: «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман), «Служба комунального господарства» (Вакар), «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (Миськів), Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради  (Волчко) забезпечити належне планування роботи та контроль щодо виявлення адміністративних правопорушень, складання протоколів про адміністративні правопорушення уповноваженими посадовими особами.

3. Рекомендувати Южноукраїнському відділенню поліції Первомайського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (Третьяк) посилити контроль за виконанням посадових обов’язків працівниками в частині складання протоколів про адміністративні правопорушення у відповідності до вимог законодавства та своєчасного їх направлення на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                          В.К. Пароконний

 

 

Заболотна А.В.,

 5-51-63