НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2020 рік підприємств комунальної форми власності


Версія для друку

від 23.12.2019 Дата оприлюднення: 23.12.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  “______” ________ 2020   №  ______

Про затвердження фінансових планів та планів фонду

оплати праці на 2020 рік підприємств комунальної форми власності

Керуючись ст.17, пп. 4 п. «а» ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення виконавчого комітету від 27.01.2016 № 04 «Про звітність комунальних підприємств», Статути підприємств (закладів) комунальної форми власності, з метою ефективного прогнозування показників фінансово-господарської діяльності зазначених підприємств, оцінки їх фінансового стану, вчасного оперативного реагування й прийняття управлінських рішень, скерованих на зміцнення фінансового стану підприємств, забезпечення їх фінансової стабільності, заслухавши інформацію начальника управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради Петрик І.В. щодо очікуваного виконання підприємствами комунальної форми власності фінансових планів у 2019 році, враховуючи результати розгляду проєктів фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2020 рік на засіданні комісії з розгляду проєктів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності,  внесення до них зауважень і пропозицій, здійснення контролю за їх виконанням (копії протоколів додаються), виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію щодо очікуваного виконання підприємствами комунальної форми власності фінансових планів у 2019 році взяти до відома (додаток).

2. Затвердити фінансові плани та плани фонду оплати праці на 2020 рік підприємств комунальної форми власності (додаються):

2.1 комунального підприємства «Служба комунального господарства» (далі– КП СКГ);

2.2 комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (далі–  КП ЖЕО);

2.3 комунального книготорговельного підприємства «Кобзар» (далі –  ККТП «Кобзар»);

2.4 комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська» (далі –  КП «Критий ринок м. Южноукраїнська»);

2.5 комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації міста  Южноукраїнська» (далі - КП БТІ);

2.6 комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (далі – КП ТВКГ);

2.7  некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (далі – НКП «ЮМЦПМСД»).

3. Дозволити  КП СКГ (Вакар),  КП ЖЕО (Гульман),  КП «Критий ринок м. Южноукраїнська» (Акуленко),  ККТП «Кобзар» (Дроздова), КП БТІ (Семененко), КП ТВКГ (Миськів), НКП «ЮМЦПМСД» (Нікітін) збільшувати окремі статті витрат за рахунок зменшення інших статей витрат та/або збільшення доходів за умови погодження такого збільшення комісією з розгляду проєктів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності,  внесення до них зауважень і пропозицій, здійснення контролю за їх виконанням.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф. та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кольчака О.М. та Пелюха М.О.

Міський голова                                                                   В.К Пароконний

Петрик І.В.

2-11-24