НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення


Версія для друку

від 20.12.2019 Дата оприлюднення: 20.12.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  ____________2020  № _____

Про затвердження Положення про

місцеву автоматизовану систему

централізованого оповіщення

Керуючись пп. 6 п. "б", ч. 1 ст. 33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до ст. ст. 7, 10, 19 Кодексу цивільного захисту України, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2017 року № 733 "Про затвердження Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту", розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 січня 2018 року № 43-р "Про схвалення Концепції розвитку та технічної модернізації системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій", пункту 5 Плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку та технічної модернізації системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій, затвердженого  розпорядженням   Кабінету  Міністрів  України  від  11.07.2018 №488-р, розпорядження  голови  обласної  державної  адміністрації  від  25.11.2019 №537 "Про затвердження Положення про територіальну автоматизовану систему  централізованого оповіщення", з метою забезпечення надійного функціонування територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення (додається).

2. Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності міста забезпечити функціонування відповідних приладів місцевої системи централізованого оповіщення згідно з затвердженим Положенням.

3. Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на начальника управління з питань з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради Колесникова І.К.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову.

Міський голова                                                                     В.К. Пароконний

Колесников І.К.

5-99-96