НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження  Порядку безкоштовного забезпечення одягом, взуттям та іншими речами,  верств населення, які перебувають в складних  життєвих  обставинах, у пункті прийому речей, бувших у вжитку, «Одежина» при комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»


Версія для друку

від 09.12.2019 Дата оприлюднення: 09.12.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  „___”________ 2019   №  _______

 

Про затвердження  Порядку безкоштовного забезпечення одягом, взуттям та іншими речами, 
верств населення, які перебувають в складних  життєвих  обставинах, у пункті прийому речей,
бувших у вжитку, «Одежина» при комунальному закладі «Територіальний центр соціального
обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»

 

Керуючись пп. 1 п. „а” ч.1 ст. 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 №1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг» зі змінами, згідно з Положенням про комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська», затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 №773 зі змінами, враховуючи рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  від 07.11.2019 №292 «Про безоплатну передачу матеріальних цінностей з балансу департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради на баланс комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська», з метою полегшення життя верств населення, які   перебувають в складних   життєвих обставинах, шляхом надання їм безкоштовного одягу, взуття та інших речей, бувших у вжитку, тощо виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок безкоштовного забезпечення  одягом, взуттям та іншими речами, верств населення, які перебувають в складних життєвих   обставинах у пункті прийому речей, бувших у вжитку, «Одежина» при комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» (додається).

2. Комунальному закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальни послуг) м.Южноукраїнськ (Мартинко) забезпечити контроль за здійсненням безкоштовного забезпечення одягом, взуттям, та іншими речами, бувшими у вжитку, верств населення, які перебувають в складних   життєвих   обставинах.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

 

Міський голова                                                                               В.К.Пароконний

 

 Гехад Е.Е.

55056

Мартинко А.В.

55537


Додаток

до рішення виконавчого комітету

Южноукраїнської міської ради 

від “___”_________2019 №_______

Порядок

безкоштовного забезпечення  одягом, взуттям та іншими речами, верств населення, які перебувають в складних  життєвих  обставинах у пункті прийому речей, бувших у вжитку, «Одежина» при комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»

1. Порядок безкоштовного забезпечення  одягом, взуттям та іншими речами, верств населення, які перебувають в складних  життєвих   обставинах у пункті прийому речей, бувших у вжитку «Одежина» при комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» (далі - Порядок) розроблено для поліпшення  матеріального   стану громадян та надання їм допомоги та підтримки.  

2. Право безкоштовного забезпечення  одягом, взуттям та іншими речами, бувшими у вжитку, поширюється на громадян, зареєстрованих у місті Южноукраїнську, які опинились в складних життєвих обставинах. Безкоштовне забезпечення одягом, взуттям та іншими речами, бувшими у вжитку, надається відділенням організації адресної натуральної та грошової допомоги комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» за потребою.

3. Збір речей, бувших у вжитку, здійснюється від громадян України, громадських та релігійних організацій, благодійних фондів (в тому числі міжнародник), установ та організацій, громадян, а також з контейнерів для уживаного одягу, взуття, іграшок.

4. Забір речей з контейнерів для уживаного одягу, взуття, іграшок  проводиться щомісяця по наповнюваності та за потребою відповідним транспортним засобом, який може бути залученим на договірній основі з надавачами транспортних послуг за кошти міського бюджету.

5. Оприбуткування речей, бувших у вжитку, які надходять до комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» проводиться в кілограмовому еквіваленті за вартістю 10,00 грн. (десять гривень 00 копійок) за 1 кілограм.

6. Відповідно до графіку здійснюється приймання, облік та видача речей, бувших у вжитку, у приміщенні, укомплектованому полицями,  вішаками, стелажами, кабінкою для примірки,  дзеркалом  та усім необхідним  для комфортного  підбору речей та їх зберігання.

7.Зміни та доповнення до цього Порядку вносяться у відповідності до чинного законодавства.

 

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                           М.О.Пелюх