НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу громадянину України  Левчуку Максиму Васильовичу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту під розміщення та обслуговування вхідної частини нежитлового приміщення  за адресою: проспект Незалежності, 20, приміщення 181 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 04.12.2019 Дата оприлюднення: 04.12.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2019  № _________ 

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу громадянину України  Левчуку Максиму Васильовичу на розробку 
технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, 
на яку поширюються права суборенди, сервітуту під розміщення та обслуговування вхідної 
частини нежитлового приміщення  за адресою: проспект Незалежності, 20, приміщення 181 
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 99, 100 Земельного кодексу України, ст. 25, 55-1 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 29.01.2019 та заяву громадянина України Левчука М.В. від 02.12.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл громадянину України  Левчуку Максиму Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки (кадастровий номер 4810800000:13:001:0028), на яку поширюються права суборенди, сервітуту під розміщення та обслуговування вхідної частини нежитлового приміщення за адресою: проспект Незалежності, 20, приміщення 181 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, орієнтовною загальною площею 0,0029 га.

2. Громадянину України Левчуку Максиму Васильовичу виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту у двох оригінальних примірниках.

3. Громадянину України Левчуку Максиму Васильовичу подати Южноукраїнській міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

 

Майстренко  

55190