НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку № 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області       


Версія для друку

від 26.11.2019 Дата оприлюднення: 26.11.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____ ” ______2019   № __________

__________сесії __________скликання

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству
«Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування
тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового
будинку № 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області       

    

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 25.05.2017 № 726 «Про надання згоди комунальному підприємству «Служба комунального господарства» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку № 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку № 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблений фізичною особою-підприємцем Коломєйцевою О.Д., розглянувши заяву директора комунального підприємства «Служба комунального господарства» Вакаря Є.Б. від 05.11.2019 вих. № 701 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку № 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати комунальному підприємству ««Служба комунального господарства»» в постійне користування земельну ділянку (кадастровий номер: 4810800000:09:001:0031) під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті  Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області,   загальною площею  –   0, 2061 га,  із   категорії    земель   -   землі   житлової  та   громадської   забудови, за основним  призначенням  –  землі загального користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон.

3. Комунальному підприємству «Служба комунального господарства» (Вакар) здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою кадастровий номер: 4810800000:09:001:0031 у відповідності до законодавства.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                              В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-90