НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг  із питань регулювання земельних відносин, суб’єктом надання яких є Южноукраїнська міська рада


Версія для друку

від 22.11.2019 Дата оприлюднення: 22.11.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____” ______2019   № _______

_________сесії ________скликання

 

Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг 
із питань регулювання земельних відносин, суб’єктом надання яких є Южноукраїнська міська рада

 

Керуючись ст. ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 1, 8 Закону України «Про адміністративні послуги»,  враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 30 січня 2013 року № 44 "Про затвердження вимог до підготовки технологічної картки адміністративної послуги", беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 02.04.2019 № 1450 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються виключно через Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська в новій редакції», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг із питань регулювання земельних відносин, суб’єктом надання яких є Южноукраїнська міська рада, а саме:

1.1. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (додаток 1).

1.2. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (додаток 2).

1.3. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (додаток 3).

1.4. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (додаток 4).

1.5. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (додаток 5).

1.6. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (додаток 6).

1.7. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (додаток 7).

1.8. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – затвердження  проєкту  землеустрою  щодо  відведення   земельної   ділянки  цільове призначення якої змінюється (додаток 8).

1.9. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (додаток 9)

1.10. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (додаток 10).

1.11. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок (додаток 11).

1.12. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок (додаток 12).

1.13. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – оформлення договорів оренди землі: первинний, поновлення, внесення змін (додаток 13).

1.14. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – припинення права користування земельною ділянкою, яка перебуває в оренді (додаток 14).

1.15. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – припинення права користування земельною ділянкою, яка перебувала в постійному користуванні (додаток 15).

1.16. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – припинення права користування земельною ділянкою (суперфіцій) (додаток 16).

1.17. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту (додаток 17).

1.18. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту (додаток 18).

1.19. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – внесення змін до рішень Южноукраїнської міської ради з земельних питань    (додаток 19).

1.20. Інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги – надання дозволу на укладення договору суперфіцію (додаток 20).

3. Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська (Вороніна) забезпечити дотримання затверджених інформаційних та технологічних карток в процесі надання суб’єктам звернень адміністративних послуг.

4. Управлінню екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради (Майстренко) у разі внесення змін до відповідних законів чи інших нормативно – правових актів, у встановленому порядку подавати пропозиції про внесення змін до інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                                       В.К. Пароконний

 

Майстренко

5-51-69