НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження списку присяжних Южноукраїнського міського суду Миколаївської області


Версія для друку

від 22.11.2019 Дата оприлюднення: 22.11.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” ______ 2019  №  ___                                                                 

_______сесії ______ скликання

 

Про затвердження списку присяжних Южноукраїнського міського суду Миколаївської області

 

Керуючись ст.124 Конституції України, ст.ст. 25,  59  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до ст.ст.60, 61 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", розглянувши подання виконуючого обов’язки начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області від 23.09.2019 № 3/2-1477/19 (додається), враховуючи заяви громадян щодо їх згоди бути присяжними Южноукраїнського міського суду Миколаївської області (додаються), з метою забезпечення участі народу у здійсненні правосуддя, міська рада:

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити список присяжних Южноукраїнського міського суду Миколаївської області у кількості 1 особа (додається).

2. Відділу звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету  (Сафронова) оприлюднити дане рішення на офіційному сайті міста Южноукраїнська та забезпечити оприлюднення списку присяжних Южноукраїнського міського суду Миколаївської області в газеті Южноукраїнської міської ради "Контакт".

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова).

 

 

      Міський голова                                                                             В.К.Пароконний

 

Миськів

5-59-98