НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 01.03.2017 року №59


Версія для друку

від 08.11.2019 Дата оприлюднення: 08.11.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  "______" ________ 2019    №  ______ 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету

Южноукраїнської міської ради від 01.03.2017 року №59

Керуючись   п.1  ч. 2 ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з кадровими змінами, що відбулись у виконавчих органах ради, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до складу комісії виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з вирішення проблемних питань учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій, з числа учасників антитерористичної операції, затвердженого п.1 рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  від 01.03.2017 року №59 «Про утворення комісії виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з вирішення проблемних питань  учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій, з числа учасників антитерористичної операції затвердження її складу та Положення про неї», виклавши його в новій редакції  (додаток).

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 16.01.2019 № 06 «Про внесення змін до складу комісії виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з вирішення проблемних питань учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій, з числа учасників антитерористичної операції в новій редакції».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

Міський голова                                                                   В.К.Пароконний

Заболотна Л.В.

5-55-17