НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання згоди на списання кредиторської заборгованості, строк позивної давності якої минув з балансу управління освіти Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

від 07.11.2019 Дата оприлюднення: 07.11.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «    »_________2019 № ____

_____ сесії  ________ скликання

Про надання згоди на списання кредиторської заборгованості,

строк позивної давності якої минув з балансу управління

освіти Южноукраїнської міської ради

Керуючись ст.ст.25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 02.04.2014 №372 «Про затвердження Порядку бухгалтерського обліку окремих активів та зобов'язань бюджетних установ та внесення змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку бюджетних установ», Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на списання  кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув, у сумі 336497.73 грн. за рахунок коштів міського бюджету по об’єкту: «Капітальний ремонт ДНЗ №6», в тому числі перед ТОВ «Автобуд-Нікма» - 330003.13 грн., ФОП Красносельський С.Г. – 6494.60 грн., з балансу управління освіти Южноукраїнської міської ради (додаток 1).
  2. Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук) здійснити списання кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув, зазначених в п.1 цього рішення, згідно з вимогами діючого законодавства .
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою,  розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

Міський голова                                                                                          В.К. Пароконний

Сінчук Ю.М.

5-92-97