НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про організацію ярмарків з продажу новорічних ялинок


Версія для друку

від 05.11.2019 Дата оприлюднення: 05.11.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  "______" ________ 2019    №  ______

Про організацію ярмарків з продажу

новорічних ялинок

Керуючись пп. 8 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», з метою забезпечення мешканців міста новорічними ялинками (деревами хвойних порід),  впорядкування вуличної торгівлі у місті в місцях її стихійного виникнення, недопущення торгівлі у невстановлених місцях, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради 

В И Р І Ш И В:

1. Організувати в місті Южноукраїнську ярмарки з продажу новорічних ялинок (дерева хвойних порід) з 09.12.2019 по 31.12.2019 з 6-30 годин до 20-00 години в спеціально відведених для цього місцях за адресами (схеми місць додаються):

- територія майданчику (п’ятачок) на перехресті вулиць Миру та Олімпійської;

- у дворі житлових будинків №17, №19 на проспекті Незалежності.

2. Управлінню економічного розвитку Южноукраїнської міської ради (Петрик) забезпечити розгляд заяв (з пакетом документів) на розміщення об’єктів торгівлі з продажу новорічних ялинок (дерева хвойних порід) та видачу суб’єктам господарювання, зареєстрованим в установленому порядку запрошень для участі у ярмарках, відповідно до наявних торгівельних місць, зазначених у п.1 цього рішення.

3. Суб’єктам господарювання, які мають намір розмістити об’єкт торгівлі з продажу новорічних ялинок (дерева хвойних порід), для отримання запрошення щодо участі у ярмарку, необхідно подати до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відповідну заяву із зазначенням ідентифікаційного коду юридичної особи/реєстраційного номеру облікової картки платника податків та інших обов’язкових платежів, до якої додати копію документа, що підтверджує правомірність здійснення торгівлі деревами хвойних порід, та копію договору про надання послуг з вивезення та складування твердих побутових відходів.

4.  Рекомендувати Южноукраїнському відділенню Первомайського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Миколаївській області (Третьяк) забезпечити щоденне патрулювання місць можливого виникнення неорганізованої торгівлі ялинками, недопущення торгівлі піротехнічними товарами у невстановлених місцях та притягнення порушників до відповідальності.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

Міський голова                                                             В.К.Пароконний

 

Тацієнко

5-57-78