НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу Южноукраїському міському відділу УМВС України в Миколаївській області на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на якій розміщено будівлю, гараж за адресою: вулиця Набережна Енергетиків, 1, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область


Версія для друку

від 04.11.2019 Дата оприлюднення: 04.11.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2019  № _________                            

__________сесії __________скликання               

Про надання дозволу Южноукраїському міському відділу УМВС

України в Миколаївській області на розробку технічної  документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості), на якій розміщено будівлю, гараж за

адресою: вулиця Набережна Енергетиків, 1, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 92, 122 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги державний акт на право постійного користування землею від 19.04.1994 серія МК, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 30.11.2016 № 74373422 та довідку УМВС України в Миколаївській області про відновну та залишкову вартість Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області від 01.02.2019 за вих. № 1/59, розглянувши лист УМВС України в Миколаївській області за підписом заступника голови ліквідаційної комісії Щербини О. від 30.08.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Южноукраїському міському відділу УМВС України в Миколаївській області на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0, 015 га, за адресою: вулиця Набережна Енергетиків, 1, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область, яка перебуває у постійному користуванні Южноукраїнського  МВ УМВС України на підставі державного акту на право постійного користування  землею від 19.04.1994 серія МК.
  2. Южноукраїському міському відділу УМВС України в Миколаївській області виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у двох оригінальних примірниках.
  3.  Южноукраїському міському відділу УМВС України в Миколаївській області подати Южноукраїнській  міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не пізніше як у шестимісячний строк.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

Міський голова                                                                                  В.К. Пароконний

Майстренко

5-51-90