НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про зняття з квартирного обліку сім’ї Стоянова Олександра Олександровича


Версія для друку

від 04.11.2019 Дата оприлюднення: 04.11.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  “___” ________ 2019   №  ______                                        

Про зняття з квартирного обліку сім’ї Стоянова Олександра Олександровича

Керуючись пп. 2  п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 40 Житлового кодексу Української РСР, підпункту 1 пункту 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР (далі – Правила),  затверджених  постановою  Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.1984 №470, розглянувши лист департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації від 23.10.2019 №2200/03 про правомірність перебування родини Стоянова Олександра Олександровича на обліку потребуючих покращення житлових умов, враховуючи службову записку начальника відділу правової роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету Миськіва С.О. від 31.10.2019, інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно (додаються), виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виключити зі списку осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень та зняти з квартирного обліку за місцем проживання  Стоянова Олександра Олександровича та членів його сім’ї: дружину – Стоянову Аллу Володимирівну, сина – Стоянова Михайла Олександровича, сина – Стоянова Микола Олександровича.

2. Відділу квартирного обліку та приватизації Южноукраїнської міської ради (Сезоненко) у 15-ти денний строк у письмовій формі повідомити громадянам, вказаним в пункті 1 цього рішення, про зняття з квартирного обліку та виключення зі списку осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень.

Міський голова                                                                                        В.К. Пароконний

 

Сезоненко

5-62-86