НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про скасування розпорядження


Версія для друку

207-р від 29.10.2019 Дата оприлюднення: 29.10.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «_29___» ____10_____ 2019    №  _207-р__

 

Про скасування розпорядження

 

Розпорядження від 30.09.2019 № 254/06-04-к «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади», як процес пошуку оптимального рішення, базується на порядку організації цієї важливої роботи від 2007 року. За 12 років УЖКГтаБ реорганізовано в ДІМГ, УПСЗНтаОЗ реорганізовано в ДСПтаОЗ, відбулись інші суттєві зміни, які не находять свого відображення в критеріях оцінки знань того чи іншого кандидата, змінена законодавча база, в країні йдуть реформи.  

В цей час інші міста розробили і впровадили адаптовані до сучасних умов територіального устрою, особливостей законодавства, інфраструктурних вимог їм належні правила (Порядок) проведення конкурсу на заміщення вакантних посад, які відповідають вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169.

Це не одинокий випадок, коли відділ кадрової роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету в їх роботі використовує спрощені підходи. Наприклад, є недосконала форма контракту з посадовими особами. Вона в окремих позиціях має не властиві функції (вимоги) сторони «Міський голова», та незбалансовані повноваження (обов’язки) сторони «Керівник» до місця його роботи, яке має своє статутне визначення.

Як результат, надалі виникають проблеми з значними фінансовими та соціальними наслідками від невдалих призначень на посади .

Виходячи з викладеного, керуючись  п. п. 7, 20 ч. 4 ст. 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» :

1. Скасувати розпорядження міського голови від 30.09.2019 № 254/06-04-к.

2. Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради в термін до 15.11.2019 р. розробити і подати на затвердження міському голові оновлений Порядок організації і проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування в виконавчих органах Южноукраїнської міської ради та оновлену форму Контракту з керівником підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади м.Южноукраїнська.

3.   Контроль за виконанням цього розпорядження лишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                                                    В.К.Пароконний